Lääke-esittelyt etänä tai paikan päällä

Medtime Pro ohjelmiston avulla voi jakaa lääke-esittelyajat sähköisesti ja esittelyn toteutustavan pystyy valitsemaan esittelykohtaisesti. Lääke-esittelyjä luodessa, terveydenhuolto voi päättää lääke-esittely kohtaisesti miten esittely toivotaan järjestettävän (paikan päällä toimipisteessä vai etäesittelynä). Esteiden tai muutosten ilmaantuessa, esittelytapaa voidaan muuttaa myös myöhemmin jo varattuihin lääke-esittelyaikoihin. Esittelijät saavat muuttuneesta tilanteesta sähköpostiviestin ja ohjelmisto päivittyy reaaliaikaisesti vastaamaan uutta päivittynyttä tietoa.

Ohjelmiston avulla voidaan antaa myös edustajalle mahdollisuus valita lääke-esittelyn toteutustapa. Lääke-esittelyn varauksen yhteydessä edustaja valitsee esittelytavan ja lisää etäesittelyssä esimerkiksi Teams -linkin suoraan ohjelmistoon. Päivitetty tieto esittelytavasta välittyy terveydenhuollolle heti ohjelmistoon sekä myöhemmin myös sähköpostiin kuluvan viikon esittelyiden osalta.

Ohjelmiston monipuolisten julkaisuominaisuuden ansiosta kaikki esittelytiedot säilyvät tallessa ja ovat käytettävissä seuraavien lääke-esittelyaikojen julkaisemisessa.

Edellinen
Edellinen

Lääke-esittelyiden varausohjelmisto säästää työajan lisäksi resursseja