Tampereen Lääkäripäivät 20.3.- 22.3.2024 – Onnistunut tapahtuma täynnä ammatillista antia ja uusia oivalluksia!

Tampereella järjestetyt Lääkäripäivät vetivät jälleen alan ammattilaisia yhteen keskustelemaan ja syventymään ajankohtaisiin aiheisiin. Kiitämme kaikkia osallistujia antoisista päivistä! Medtime Pro -ohjelmiston esittelytilamme oli vilkas kohtaamispaikka, ja saamamme positiivinen palaute vahvisti uskoamme ohjelmiston kehityksen oikeaan suuntaan. Kiitos kaikille, jotka kävivät jakamassa ajatuksiaan kanssamme!

Lääkäripäivien aikana käytyjen keskusteluiden innoittamana pystyimme hahmottamaan entistä selkeämmin Medtime Pro -ohjelmiston tulevaisuuden kehityssuunnan. Olemme erityisen kiitollisia arvokkaista kehitysideoistanne, jotka ohjaavat meitä jatkuvasti kohti parempaa palvelua terveydenhuollon ammattilaisille ja lääketeollisuudelle.

Palautteenne ja osallistumisenne Medtime Pro:n järjestämään kyselyyn on meille äärimmäisen arvokasta. Kiitos kaikille vastanneille! Erityisonnittelut Polarin urheilukellojen voittajille: Elina Rahtu, Jussi Ojala ja Maria Semenova!

Toivomme, että Lääkäripäivät ja Medtime Pro ovat tuoneet uusia oivalluksia ja hyödyllistä tietoa kaikille osallistujille.

Seuraava
Seuraava

UUTTA: Lääke-esittelyiden järjestäminen hybridinä