Medtime Pro-ohjelmiston uusien lääke-esittelyaikojen julkaisuominaisuudet ovat uudistuneet

Medtime Pro ohjelmiston uudistus nopeuttaa ja helpottaa uusien lääke-esittelyaikojen julkaisemista osana terveydenhuollon ja lääketeollisuuden toimijoiden arkea.

Uudistuksessa lääke-esittelyaikojen laajat varausmahdollisuudet ja muut ominaisuudet säilyvät voimassa, jolla varmistamme tasapuolisen julkaisemisen lääketeollisuuden yrityksille sekä edustajille jatkossakin.

Uusia ominaisuuksia esimerkiksi ovat:

  • Terveydenhuollon lääke-esittelyiden julkaisualustan uudistuksen myötä, esittelyt on mahdollista luoda esittelykohtaisesti sopiville ajankohdille.

  • Lääke-esittelyiden aiemmat esittelyyn liitetyt tiedot (kuten lääkärimäärä, tarjoilutiedot ym.) säilyvät nähtävissä lääke-esittelylomakkeella. Tulevaisuuden lääke-esittelyjulkaisussa voidaan käyttää valmista esittelypohjaa julkaisujen tehokkaaseen ja nopeaan päivittämiseen.

  • Lääke-esittelyiden tarkastelua ja muutoksien päivittämistä on parannettu.

  • Uudistuksen myötä koulutusaikojen tarkasteleminen ja varaaminen on myös yksinkertaistettu. Aiempaan verrattaessa koulutusaikojen ulkoasu muistuttaa uudistuksen ansiosta enemmän lääke-esittelyiden ajanvarausalustaa, joka helpottaa luettavuutta ja sen käytettävyyttä.

Saat lisätietoa uudistuksesta ja tarvittaessa maksuttoman henkilökohtaisen koulutuksen uusien ominaisuuksien hyödyntämiseksi asiakaspalvelustamme (info@medtimepro.com tai +358400252587). Ohjelmiston Ohjeet-osiosta löytyvät kirjalliset käyttöohjeet uusien ominaisuuksien hyödyntämiseen.

Medtime Pro ohjelmisto on terveydenhuollolle maksuton sekä tarjoaa lääketeollisuudelle markkinoiden edullisimman vaihtoehdon täyttäen julkisen kilpailutuksen kriteerit.

 

Edellinen
Edellinen

Suomalainen Medtime Pro ohjelmisto

Seuraava
Seuraava

Lääke-esittelyiden varausohjelmisto säästää työajan lisäksi resursseja