Suomalainen Medtime Pro ohjelmisto

Nyt on aihetta olla ylpeä, sillä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt 7.9.2022 Medtime Pro ohjelmistolle Avainlippu-merkin osoituksena vastuullisesta suomalaisesta työstä ja Suomessa työllistävästä toiminnasta.

Suomen Avainlippu-merkki on osoitus suomalaisesta työstä, mutta se on myös merkki siitä, että olemme täyttäneet merkin tarkat saatavuuskriteerit. Myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Suomalainen Medtime Pro ohjelmisto toimii muun muassa terveydenhuollon ja lääketeollisuuden toimijoiden tueksi. Me tuotamme vastuullisesti luotettavia Suomen insinööritason ohjelmistoratkaisuja yhä toimivampaan työskentelyyn.

Medtime Pro hyödyntää jokapäiväisessä työskentelyssään suomalaista suunnittelutyötä, tuotantoa ja osaamista. Kotimaisten valintojen tekeminen voi tuntua pieneltä asialta, mutta meille yrityksille sillä on aidosti iso merkitys! Valitsemalla Avainlipun autat kotimaisia yrityksiä pysymään elinvoimaisina.

Tästä on hyvä jatkaa. Olemme ylpeitä kotimaisesta osaamisesta, ja siksi Medtime Pro ohjelmistolle myönnetty Avainlippu lämmittää aivan erityisesti. Medtime Pro ohjelmiston kehitystyössä on uskottu alusta asti kotimaiseen tekemiseen.

Avainlippu-tuotteita valitsemalla autat pitämään Suomen pyörät pyörimässä. Kiitos siitä!

Edellinen
Edellinen

Työvuoro-ohjelmisto terveydenhuollolle

Seuraava
Seuraava

Medtime Pro-ohjelmiston uusien lääke-esittelyaikojen julkaisuominaisuudet ovat uudistuneet