Työvuoro-ohjelmisto terveydenhuollolle

Medtime Pro:n edullisella ja tietoturvallisella työvuoro-ohjelmistolla työvuorosuunnittelija voi huomioida yksittäisten työvuorojen resurssitilanteet, työntekijöiden toiveet, vaihtuvat työskentelypisteet ja ajantasaisen viestimisen.

Visuaalinen ja helposti omaksuttava Medtime Pro työvuoro-ohjelmisto tukee työvuorosuunnittelijan työtä. Työvuorojen suunnittelu on ohjelmiston automaatio-ominaisuuksien ansiosta nopeaa ja virheetöntä.

Yksittäisissä työvuoroissa huomioidaan riittävät resurssit ja tarvittaessa työvuoroon voidaan asettaa vaadittava ammatti- tai muu pätevyys, jolloin resurssit kohdistuvat oikein.

Työvuorojensuunnittelu onnistuu jopa 10 minuutissa. Työvuoropohjat soveltuvat erinomaisesti työvuoroihin, joissa on paljon toistuvuutta. Ohjelmisto tarjoaa valmiit työaikaraportit tehdyistä työtunneista, joilloin ne tukevat tasapuolista ja hyvää työvuorojensuunnittelua.

Asiakaspalvelu huolehtii käyttäjien perehdyttämisestä ja varmistaa, että ohjelmisto voidaan ottaa jokaisessa toimipaikassa aktiiviseen käyttöön. Koulutus ja perehdytys on maksutonta.

Edellinen
Edellinen

UUTTA: Lääke-esittelyiden järjestäminen hybridinä

Seuraava
Seuraava

Suomalainen Medtime Pro ohjelmisto